Zambie

Obchodní vízum do Zambie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců  po vypršení platnosti víza, s min. 1 volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis od zambijské společnosti (barevný scan na hlavičkovém papíře)
  • rezervace zpáteční letenky (pokud navštívíte jiné město než je uvedené na letence, tak je potřeba itinerář cesty)

Doba vyřízení 15 – 20 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.


Turistické vízum do Zambie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců  po vypršení platnosti víza, s min. 1 volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • itinerář cesty
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.