Uzbekistán

Obchodní vízum do Uzbekistánu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Uzbekistánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany http://evisa.mfa.uz/evisa_en/)
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z uzbekistánské společnosti ověřený MZV Uzbekistánu, nebo jen klasické firemní pozvání (ale v tom případě vyřízení víza trvá déle)
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Uzbekistánu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Uzbekistánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany http://evisa.mfa.uz/evisa_en/)
  • 1x aktuální barevná fotografie na světlém pozadí (pasový formát)
  • zvací dopis / turistický voucher
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.