Turkmenistán

Obchodní vízum do Turkmenistánu

Požadavky(u pobytu pod 90 dní):

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Turkmenistánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis ověřený MZV Turkmenistánu
  • garanční dopis z české firmy
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Turkmenistánu

Požadavky(u pobytu pod 90 dní):

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Turkmenistánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis / turistický voucher
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.