Thajsko

Obchodní vízum do Thajska

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Thajska, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z thajské společnosti (ORIGINÁL!!!), který musí být podepsán generálním ředitelem společnosti
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!), kde musí být uveden účel a doba cesty, pozice žadatele, délka zaměstnání, plat + musí jej podepsat statutární orgán (jednatel,…) a přiložit k němu i podepsanou kopii svého pasu/OP
  • výpis z Obchodního rejstříku české firmy 
  • dokument, který potvrzuje (ukazuje) korespondenci mezi českou a thajskou firmou
  • kopie dokumentů, který představují:

1) list of shareholders
2) business registration and business license
3) company profile
4) details of business operation
5) map indicating the location of the company
6) Balance sheet, statement of Income Tax and Business Tax (Por Ngor Dor 50 and Por Ngor Dor 30) of the latest year
7) Value-added tax registration (Por Por 20)

  • životopis žadatele v AJ
  • výpis z bankovního účtu za poslední 3 měsíce
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Thajska

Občané ČR do 30ti denního pobytu (letecky!!!) v Thajsku vízum nepotřebují, v případě, že vstoupí do Thajska přes pozemní hranice, tak tam bez víza mohou být pouze 15 dní!!! V ostatních případech viz. níže.

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Thajska, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.