Súdán

Obchodní vízum do Súdánu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou )
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář 
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis od súdánského partnera
  • garanční dopis z české společnosti
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Súdánu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou )
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář 
  • 1x aktuální barevná fotografie na světlém pozadí (pasový formát)
  • itinerář cesty v AJ
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.