Saúdská Arábie

Obchodní vízum do Saúdské Arábie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců ode dne podání žádosti na velvyslanectví, s min.jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x aktuální barevná fotografie se světlým pozadím (pasový formát)
  • aplikační číslo Enjazitu (https://enjazit.com.sa/)*
  • zvací dopis od firmy v Království Saudskoarabském (KSA), či tzv. visa aprooval z Ministerstva zahraničních věci KSA
  • garanční dopis od zaměstnavatele v anglickém jazyce, kde musí být uvedeno Vaše jméno, příjmení, číslo pasu, funkce ve firmě, adresa zvoucí společnosti v KSA, doba a účel pozvání,zároveň tento dopis musí být potvrzený Hospodářskou komorou ČR*

Doba vyřízení 5 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.

* V případě zájmu Vám tuto službu může zajistit naše agentura.