Kazachstán

Od 1. ledna 2017 mohou občané ČR cestovat do Kazachstánu bez víza na dobu 30 dnů. 

Obchodní vízum do Kazachstánu

a) Jednovstupé obchodní vízum (nad 30 dnů)

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)

b) Dvou a vícevstupé obchodní vízum

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis s číslem vízové podpory (v souladu s MZV Republiky Kazachstán)

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Kazachstánu

Požadavky (pobyt nad 30 dnů):

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • kopie rezervace ubytování

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.