Pákistán

!!!Pokud žadatel cestuje do Pákistánu poprvé (nikdy neměl pákistánské vízum), tak musí žádost podat osobně a naše agentura pas s vízem může až vyzvednout!!!

Obchodní vízum do Pákistánu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Pákistánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie na světlém pozadí (pasový formát)
  • zvací dopis z pákistánské společnosti (musí být předem poslaný na ambasádu)
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!)
  • itinerář pobytu
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu (NOTÁŘSKY OVĚŘENÁ!!!)

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.