Kuba

Obchodní vízum na Kubu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Kuby, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z kubánské společnosti, na jehož základě musí kubánská firma zažádat na Kubě o vízum pro žadatele (z Kuby poté zašlou sem na ambasádu schválení víza)
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!)
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení záleží na rychlosti vyřizování úřadů na Kubě.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum na Kubu

Požadavky:

  • kopie cestovního pasu (s platností min. 6 měsíců po návratu z Kuby, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • rezervace zpáteční letenky
  • pojištění (i s sebou na letišti)

Doba vyřízení 2 – 3 pracovní dny.