Kongo (Kinshasa)

Obchodní vízum do Konga

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Konga, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z konžské společnosti
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!)
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší společnost

Doba vyřízení 15 – 20 pracovních dní.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.