Keňa

Obchodní vízum do Keni

Jednovstupé obchodní vízum může žadatel získat po příletu na letišti Jomo Kenyatta International Airport v Nairobi, nebo na letišti Moi International Airport v Mombase ovšem na základě tzv. e-víza ze stránek http://www.evisa.go.ke. Dále s sebou cestující musí mít cestovní pas (platný min. 6 měsíců po návratu z Keni s min. 1 volnou dvoustranou), zpáteční letenku, rezervaci hotelu a zvací dopis z keňské společnosti.

Naše agentura Vám v případě zájmu toto jednovstupé e-vízum může zařídit.

Doba vyřízení je cca. 2 pracovní dny.


Turistické vízum do Keni

Jednovstupé turistické vízum může žadatel získat po příletu na letišti Jomo Kenyatta International Airport v Nairobi, nebo na letišti Moi International Airport v Mombase ovšem na základě tzv. e-víza ze stránek http://www.evisa.go.ke. Dále s sebou cestující musí mít cestovní pas (platný min. 6 měsíců po návratu z Keni s min. 1 volnou dvoustranou), zpáteční letenku a rezervaci hotelu.

Naše agentura Vám v případě zájmu toto jednovstupé e-vízum může zařídit.

Doba vyřízení je cca. 2 pracovní dny.