Írán

Obchodní vízum do Íránu

Žadatel musí žádost podat osobně!!! Naše agentura může vízum až vyzvednout.

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Íránu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • barevná kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z íránské společnosti, kdy íránský partner musí zařídit tzv. Referenční číslo na tamním MZV, odkud ho pošlou na Konzulární oddělení Íránu do Prahy
  • garanční dopis z české společnosti
  • kopie průkazky zdravotní pojišťovny
  • cestovní pojištění na celou dobu pobytu
  • výpis z osobního bankovního účtu za poslední 3 měsíce, který musí být potvrzený bankou
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

    Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

    Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

    Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Íránu

Žadatel musí žádost podat osobně!!! Naše agentura může vízum až vyzvednout!!!

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Íránu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • barevná kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • kopie průkazky zdravotní pojišťovny
  • cestovní pojištění na celou dobu pobytu
  • výpis z osobního bankovního účtu za poslední 3 měsíce, který musí být potvrzený bankou
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu pro vyzvednutí pasu

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.