Indonésie

Obchodní vízum do Indonésie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Indonésie, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z indonéské společnosti
  • garanční dopis z české společnosti
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Indonésie

Vízum do 30ti dnů pobytu lze také získat na letišti po příletu za cca. 35 USD.

Požadavky (pobyt nad 30 dnů):

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Indonésie, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • rezervace zpáteční letenky
  • při pobytu nad 30 dní je potřeba doložit i itinerář cesty v AJ + aktuální výpis účtu z banky (min. cca 2500 USD) + zakoupenou letenku

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.