Indie

Obchodní vízum do Indie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany https://indianvisaonline.gov.in)
  • 1x vyplněný a podepsaný dodatečný formulář k business vízu
  • 1x aktuální barevná fotografie se světlým pozadím (formát 5×5 cm!!!) – TATO FOTOGRAFIE MUSÍ BÝT SHODNÁ S FOTOGRAFIÍ NAHRANOU VE FORMULÁŘI!!!
  • zvací dopis z indické společnosti (stačí kopie)
  • garanční dopis z české firmy (originál)
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Indie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany https://indianvisaonline.gov.in)
  • 1x vyplněný a podepsaný dodatečný formulář k business vízu
  • 1x aktuální barevná fotografie se světlým pozadím (formát 5×5 cm!!!) – TATO FOTOGRAFIE MUSÍ BÝT SHODNÁ S FOTOGRAFIÍ NAHRANOU VE FORMULÁŘI!!!
  • výpis z bankovního účtu (stačí konečný zůstatek, cca.100$/den)
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.


Pracovní vízum do Indie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany https://indianvisaonline.gov.in)
  • 1x aktuální barevná fotografie se světlým pozadím (formát 5×5 cm!!!) – TATO FOTOGRAFIE MUSÍ BÝT SHODNÁ S FOTOGRAFIÍ NAHRANOU VE FORMULÁŘI!!!
  • zvací dopis z indické společnosti (stačí kopie)
  • garanční dopis z české firmy (originál)
  • kopie pracovní smlouvy v Indii
  • rezervace letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.


Konferenční vízum do Indie

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany https://indianvisaonline.gov.in)
  • 1x vyplněný a podepsaný dodatečný formulář k business vízu
  • 1x aktuální barevná fotografie se světlým pozadím (formát 5×5 cm!!!) – TATO FOTOGRAFIE MUSÍ BÝT SHODNÁ S FOTOGRAFIÍ NAHRANOU VE FORMULÁŘI!!!
  • zvací dopis z pořádané konference/kongresu/akce (stačí kopie)
  • garanční dopis z české firmy (originál)
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.