Ghana

Obchodní vízum do Ghany

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou )
  • kopie pasu
  • 4x vyplněný a podepsaný formulář (musí být vyplněn VELKÝMI PÍSMENY + nezapomeňte vyplnit 2 referenční kontakty)
  • 4x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici)
  • zvací dopis z ghanské společnosti
  • garanční dopis z české společnosti
  • důkaz finanční podpory (v případě, že cesta je hrazena firmou, tak to musí být uvedeno v garančním dopise)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Ghany

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 4x vyplněný a podepsaná formulář (VELKÝMI PÍSMENY + nezapomeňte vyplnit 2 referenční kontakty)
  • 4x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.

 

      

Oficiální název: GHANSKÁ REPUBLIKA

Hlavní město: ACCRA

Oficiální jazyk: ANGLIČTINA

Náboženství: KŘESŤANSTVÍ, ISLÁM

Měna: GHANSKÝ CEDI

Časové pásmo: UTC+0