Ekvádor

Obchodní vízum do Ekvádoru

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Ekvádoru, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie s BÍLÝM POZADÍM (pasový formát)
  • zvací dopis z ekvádorské společnosti
  • garanční dopis z české společnosti
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

    Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

    Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

    Formulář a přesná cena na vyžádání.