Čad

Obchodní vízum do Čadu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Čadu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici)
  • zvací dopis z čadské společnosti
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!)
  • rezervace zpáteční letenky
  • rezervace ubytování
  • plná moc na naší společnost

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dní.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Čadu

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Čadu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici)
  • rezervace zpáteční letenky
  • rezervace ubytování
  • plná moc na naší společnost

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dní.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.