Bahrajn

Obchodní vízum do Bahrajnu

Pro občany ČR existují 3 způsoby, jak mohou bahrajnské business vízum získat. Přičemž všemi způsoby lze získat business vízum s délkou pobytu max. na 2 týdny a s platností na 1 měsíc. A žadatel musí mít ve všech případech pas platný min.6 měsíců po návratu z Bahrajnu + min. 1 volnou dvoustranu.

1.) Po příletu – žadatel může business vízum získat po příletu, ale      musí si napřed vyžádat tzv. e-vízum na stránkách                         http://www.evisa.gov.bh/.

2.)Bahrajnská cestovní agentura / kancelář.

3.) Bahrajnská společnost, kterou jede žadatel navštívit. – V tomto případě platnost víza může být i delší.


Turistické vízum do Bahrajnu

Pro občany ČR existují 4 způsoby, jak mohou bahrajnské turistické vízum získat. Přičemž všemi způsoby lze získat turistické vízum s délkou pobytu max. na 2 týdny a s platností na 1 měsíc.

1.) Po příletu – žadatel může turistické vízum získat po příletu, ale musí si napřed vyžádat tzv. e-vízum na stránkách  http://www.evisa.gov.bh/.

2.)Bahrajnská cestovní agentura / kancelář.

3.) Občan Bahrajnu, kterého jede žadatel navštívit.