Ázerbájdžán

!!!Od 10.1.2017 mohou občané ČR žádat vízum do Ázerbájdžánu online (business i turistiku)!!!

Obchodní vízum do Ázerbájdžánu                  

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Ázerbájdžánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze strany http://eapplication.mfa.gov.az/visa/#/ )
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis z ázerbájdžánské společnosti, jenž musí být poslán z MZV Ázerbájdžánu na Konzulární oddělení Ázerbájdžánu v Praze
  • garanční dopis z české společnosti (originál!!!)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky 
  • zdravotní pojištění po dobu pobytu
  • plná moc na naší agenturu

!!!Vízum si klient musí vyzvednout osobně kvůli otiskům prstů.!!!

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.

           


Turistické vízum do Ázerbájdžán

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Ázerbájdžánu, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář (ze stranyhttp://eapplication.mfa.gov.az/visa/#/)
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky 
  • zdravotní pojištění pro celý pobyt
  • plná moc na naší agenturu

!!!Vízum si klient musí vyzvednout osobně kvůli otiskům prstů.!!!

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Přesná cena na vyžádání.