Angola

Obchodní vízum do Angoly

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Angoly, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie na světlém pozadí (pasový formát)
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici, choleře a hepatitidě B)
  • zvací dopis z angolské společnosti + osvědčený zvací dopis z MZV Angoly
  • garanční dopis z české společnosti
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


 

Turistické vízum do Angoly

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Angoly, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie na světlém pozadí (pasový formát)
  • kopie mezinárodního očkovacího průkazu (je potřeba očkování proti žluté zimnici, choleře a hepatitidě B)
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.