Alžírsko


Obchodní vízum do Alžírska

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců  po vypršení platnosti víza, s min. 3 volnými stranami)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis vydaný partnerským podnikem v Alžírsku, jenž musí přijít na konzulární oddělení v Praze (emailem/faxem)
  • garanční dopis z české společnosti (originál!!!)
  • cestovní pojištění na celou dobu pobytu
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu (musí být úředně ověřená!!!)

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.


Turistické vízum do Alžírska

Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců  po vypršení platnosti víza, s min. 3 volnými stranami)
  • kopie pasu
  • 2x vyplněný a podepsaný formulář
  • 2x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • cestovní pojištění na celou dobu pobytu
  • rezervace ubytování
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší agenturu (musí být úředně ověřená!!!)

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.