Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po vypršení platnosti víza, s min. jednou volnou dvoustranou )
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát)
  • zvací dopis od mongolské společnosti, kde musí být jasně uvedeno na jak dlouho a proč, tam osoba je zvaná
  • garanční dopis z české společnosti
  • cestovní pojištění na celou dobu pobytu
  • rezervace zpáteční letenky

Doba vyřízení 5 – 10 pracovních dnů.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.

Posted in Obchodní vízum do Mongolska.