Požadavky:

  • cestovní pas (s platností min. 6 měsíců po návratu z Etiopie, s min. jednou volnou dvoustranou)
  • kopie pasu
  • 1x vyplněný a podepsaný formulář
  • 1x aktuální barevná fotografie (pasový formát
  • zvací dopis z etiopské společnosti, který musí být nejprve schválen úřadem Ethiopian Immigrations Office v Addis Abeba 
  • garanční dopis z české společnosti (ORIGINÁL!!!)
  • rezervace zpáteční letenky
  • plná moc na naší společnost

Doba vyřízení 10 – 15 pracovních dní.

Udělení víza je výhradně v pravomoci ambasády, konzul si vždy může vyžádat doplňující náležitosti a tím se doba vyřízení může prodloužit.

Formulář a přesná cena na vyžádání.

Posted in Obchodní vízum do Etiopie.